Dış Cephe Giydirme

 Dış Cephe Giydirme

Ancak eski yapılarda ya da bakımsız kalmış binaların en büyük sorunları ısı yalıtımı, rutubet ve nemlenmedir.  Bu faktörler binanın zarar görmesine  neden olur ve sağlıksız koşullar yaratır. 
 
İnşaat sektörü de teknolojik gelişmelere ayak uydurarak binanızın daha kaliteli ve konforlu bir yapıya dönüşmesini sağlar. Bu bakımdan dış cephe mantolama / giydirme uygulamasının önemi büyüktür. Dış cephe giydirme işlemi ile yapınızın eski, bakımsız görüntüsü istediğiniz gibi şekillendirilebilir ve ısı yalıtımını da sağlayabilirsiniz. 
 
Dış cephe giydirme sistemi sayesinde binanızda %60’a varan ısı yalıtımı da sağlanır. Ayrıca dış cephe giydirme ile nem ve rutubet oluşumu engellenir. Böylelikle daha sağlıklı bir yaşam alanı yaratılmış olacaktır. Dış cephe giydirme ile ses yalıtımı da yapılmış olur
 
Dış cephe giydirme işlemleri Strüktüel Cephe Kaplama ve Prekast Cephe Kaplama  uygulamaları olarak koşullara göre yapılır. Strüktürel Cephe Kaplama  oldukça kullanışlıdır. Silikon kullanılarak yalıtım kalitesi arttırıldığından Strüktürel Silikon Cephe Kaplama olarak da bilinmektedir. Prekast Cephe Kaplama, modern bir dış cephe görünümünün yanı sıra ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve su yalıtımı da sağlamaktadır.