Isonem An Nem Emici

 Isonem An Nem Emici

Su yalıtımı uygulaması yapılırken kullanılan malzemeler her zaman en iyi sonucu vermelidir. 
 
Kalitesiz olan malzemeler istenilen sonucu vermeyeceği için sizi daha çok masrafa sokacaktır. Bu yüzden su yalıtımında malzeme seçimine özen gösterilmelidir. Su yalıtım ürünleri de kendi arasında çeşitlilik göstermektedir. İhtiyacınız doğrultusunda en uygun ürünü seçerek dayanıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğer yapınızda aşırı rutubet ve nem oranı yüksekse Isonem An Nem Emici ürünü kullanmanız gerekmektedir. Beyaz renkte ve kokusuz olan Isonem An Nem Emici su yalıtım ürünü, ortamdaki havanın dengesini sağlayarak ortamdaki fazla nemi emer. 
 
Çok nem olan mekanlarda iyileştirme yaptığı gibi pis koku ve küflerin oluşmasını da engellemektedir. Böylelikle duvar boyalarının paslanmasını önler. Isonem An Nem Emici neme karşı hassasiyeti olan ortamlarda kullanılmaya oldukça elverişlidir. Kış mevsimlerinde yoğunlaşan buharı tuttuğu gibi yaz mevsiminde toz sabitlenmesinde kullanılır. 
 
Isonem An Nem Emici ürünü mutfak, banyo, neme karşı hassas olan tüm yüzeylerde, bodrum, kiler ve garajlarda kaliteli sonuç almak için kullanılır. Havadaki nemi suya dönüştürdüğü için son derece kullanıma elverişli olan Isonem An Emici’nin kullanımı kolay ve pratiktir.