Isonem BE 89 2K

 Isonem BE 89 2K

Bitüm esaslı çift kompenantlı likit membran su yalıtımı olarak adlandırlan Isonem BE 89 2K çabuk kuruyan su bazlı likit membrandır. 
 
Bünyesindeki su buharlaştıktan sonra sürüldüğü yüzeye kuvvetli bir şekilde yapışma özelliği göstermektedir. Ayrıca suya ve rutubete karşı dayanıklı ve elastik bir kaplama oluşturduğu için su yalıtımında kullanılarak verimli sonuçlar elde edilebilir. 
 
Isonem BE 89 2K’nin uygulanacağı alanlar olarak; tüm yatay, düşey yüzeyler, mahzen ve bodrum duvarlarının dış yalıtımında, banyo, mutfak gibi kapalı olan ıslak yerlerde ve sızıntı sularının yalıtımında kullanılmaktadır.
 
Isonem BE 89 2K’nin kullanım açısından birçok avantajı bulunmaktadır. Kesintisiz bir yalıtım tabakası oluşturmasının yanında su bazlı olması nedeniyle çevreye zarar vermez. Yanıcı ve zehirli bir madde içermediği için kapalı alanlarda güvenle kullanılabilir. Isonem BE 89 2K’nin karışımında su bulunduğu için yüzey nemli dahi olsa kuvvetli bir şekilde yapışacaktır. Ayrıca çatlak örtme kapasitesi oldukça yüksek olan Isonem BE 89 2K ışıtıma ve inceltme gerektirmeden soğuk uygulanabilmektedir.