Isonem Be 90

 Isonem Be 90

Her ürünün aynı verimliliği verilmesi beklenemez. Bu nedenle su yalıtım ürünü olarak ısonem Be 90 kullanmanız yapınızda gereken su yalıtımı sağlayacaktır. Isonem Be 90 yüzeye sürüldüğü anda kuruyarak su geçirmeyen bir tabaka oluşturur. Su bazlı olmasıyla birlikte solvent içermemektedir. Isonem Be 90 temiz, kuru ve nemli yüzey olması fark etmeksizin kolaylıkla uygulanabilir. Bileşenlerinde yer alan polimer nedeniyle güneş ışınlarından ve UV ışınlarından etkilenmez. Çünkü güneş ışınlarını yansıtarak aşırı ısınmayı önler. Yapışma gücü oldukça yüksektir. 
 
Isonem Be 90 su yalıtım malzemesi kir tutmaz; böylelikle uzun yıllar boyunca ilk günkü halini koruduğu görülecektir. Isonem yanıcı değildir; ancak zift ile uyumlu değildir. Dikkat edilmesi gereken bir nokta Isonem Be 90 likit kauçuk kullanılmasıdır. %25 elastik niteliğinde olan Isonem Be 90 beyaz renktedir ve istenildiğinde de renklendirilme özelliğine sahiptir.
 
Isonem Be 90 su yalıtım ürünü genel olarak çatılarınızın onarım veya yalıtım aşamalarında, baca dibi ve duvar diplerinde ve dış duvarlarda uygulanabilir. Yalıtım yapılacak zeminin temiz, nemli ve kuru olması gerekmektedir. Su akıntısı olan taraflarda kullanılmaz. Isonem Be 90’nın kullanımı oldukça kolay olduğu için yapılması gereken kapağı açtıktan sonra iyice karıştırmak.