Isonem BE 99

 Isonem BE 99

 Isonem BE 99 uygulandığı yüzeyde su geçirmezlik özelliğiyle koruma sağlayan dış cephe boyasıdır.  
 
ısonem, ısonem be 99Isonem Be 99’un yapısı eksiz olup elastiktir. Sürülerek uygulama yapıldığı gibi kullanımı çok kolaydır. Kuru  ya da hafif nemli yüzeylere uygulanır. Polimer esaslı ve su bazlıdır ve kesinlikle solvent içermez. Güneş ışınlarına ve sert hava koşullarına dayanıklıdır. Isonem BE 99 hava geçiren bir yapıya sahip olduğu için binaların nefes almasını sağlar. Böylece küflenme ve rutubet olmaz. Betonu ve binayı yağmur, kir ve oluşacak trafikten korur. Uzun ömürlü olması, yanma ve çatlamalara karşı dayanıklı olması ise büyük avantajdır. 
 
Isonem Be 99 birçok farklı renk seçeneği ile kullanılabilir. %12 su emme özelliği ile binadaki koruma hat safhada olacaktır. Her türlü iç mekanda, hastane, okul, avm ve daha birçok yerde kullanılabilir. Isonem be 99’un en büyük rahatlığı kolay kullanımıdır. Kullanmadan önce 2 dakika boyunca homojen hale gelecek şekilde karıştırılmalıdır.Uygulanacak yüzey çok çok temiz, düz ve sağlam olmalıdır.ısonem be 99’dan  yüksek verim almak için en az 3 kat uygulanmalıdır. 
 
Kıl fırça,rulo fırça yada uygun püskürtücü ile uygulanmalıdır. Isonem BE 99  uygulandıktan sonra ilk kuruma süresi 4 saattir; ilk kurumadan sonra 4 saatlik periyotlarla en az 2 defa daha uygulanmalıdır. Uygun depolama şartlarında ise  1 yıl saklanabilir.