Isonem DS

 Isonem DS

Zemin kaplamalarında kullanılarak parlak şeffaf zemin yalıtımı sağlayan Isonem DS seramik, beton, mermer, cam ve granit gibi birçok yüzeyde koruma ve yalıtım için kullanılır.
 
Elastik bir yapıya sahip olmasının yanında doğa koşullarından ve üzerinde oluşan insan ya da araç trafiğinden etkilenmemektedir.  Zamanla aşınma ya da sararıp, solma olmaz. Her türlü kimyasallara ve asitlere karşı  dirençlidir. Aderansı mükemmeldir.
 
 
Beton, sıva ve tuğlaya, travertenlere, cam, cam mozaiklere, PVC, alimünyum, tahta ve levhalara, balkon, teras, banyo, mutfak ve tas kaplı dış cephelerde sorunsuz bir şekilde uygulanıp güvenle kullanılabilir.
 
Isonem DS'nin kullanımı konusunda en önemli unsur nemli ve ıslak bölgelere uygulanamaz. Uygulanacak zeminin mutlaka kuru ve temiz olması gerektiğine dikkat ediniz. Yağ ve kir olan yüzeylerde kesinlikle temizleyiciler kullanılarak temizlik yapılmalı ve herhangi bir madde kalmadığından emin olunmalıdır. Uygulama kıl fırça ile yapılabilmektedir. Isonem DS birkaç kat olarak uygulanacaksa her kattan sonra kuruma beklenmeli ve yeni bir kat uygulaması bundan sonra yapılmalıdır. Yeni uygulama yapılan yüzeyler kesinlikle tam kuruma sağlanan kadar toz, kir ve su gibi dış etkenlerden korunmalıdır.