Isonem Isoflex

 Isonem Isoflex

Su yalıtım ürünlerinde su tutucu bant olarak Isonem Isoflex özel karışımlı bitüm esaslıdır. 
 
Bilinen su tutucu bantların kolay uygulanabilen alternatifi olarak yer alır. Isonem Isoflex uygulandığı alanlar; barajlar, göletler, sulama kanalları, su depoları, su tasfiye tesisleri , yüzme havuzları, hidroelektrik ve termik santraller ve endüstriyel yapı olarak kategorilendirilen metro inşaatları olarak sıralanabilir.
 
Isonem Isoflex’in kullanılmasının birçok avantajı bulunmaktadır. Öncelikle uygulanması için kesinlikle ustalık gerektirmez. Ek yerlerinde özel aletlere gereksinim duyulmadığı gibi hiçbir ön hazırlık ve beton bağlantısı da gerektirmez. Isonem Isoflez her türlü hava şartlarında kolaylıkla uygulanabilir. İnce beton kalınlıklarında da uygulanabilir. Çok hafif olduğu için taşıması ve serilmesi de oldukça kolay ve hızlıdır.
 
Isonem Isoflex’in safriyatı metraja bağlıdır ve genel olarak 24 metre/koli şeklinde ambalajları vardır. Isonem Isoflex2in uygulanacağı yüzey kuru, temiz olmalı ve yüzey toz, kir ve pastan arındırılmalıdır. Uygulama öncesi betonun ısıtılması alınan verimi arttıracaktır. Isonem Isoflex, betona kuvvetle bastırılarak sabitlemesi sağlanır.