Isonem M 35

 Isonem M 35

Isonem M 35, su yalıtım ürünlerinde süper kristalize sızdırmaz su yalıtım malzemesi olarak yer almaktadır. 
 
Su depoları, atık su depoları, deniz suyundan dolayı hasar görmüş beton yüzeylerde kullanıldığında iyi sonuçlar almanızı sağlar. Beton yüzeylerde daha iyi bir yalıtım sağlanması için hem negatif hem de pozitif kısma uygulanması gerekir. Böylece derinlemesine işler.  Isonem M 35 su yalıtım ürünü betonu korozyona  ve seyreltici kimyasallara karşı yüzeyi aşınmadan korur.
 
Isonem M 35 kullanım alanı olarak sulama kanalları, tünellerde, barajlarda, bodrum katlarında, yatay ve düşey zeminler gösterilebilir. Isonem M 35 uygulanmadan önce tüm yüzeylerin nemlendirilmesi gerektiğini unutmayınız. Dikkat edilmesi gereken nokta yüzeyin uygulama yapılmadan önce 2 saat öncesinde nemlendirme işleminin yapılmasıdır. 
 
Isonem M 35 karışım halindedir. Karışım hazırlanırken 8 lt temiz su uygun bir kaba dökülür ve 5 dakikda hiç durmadan karıştırılır. İhtiyaç görülen yerlere sürülürken katlar arasında 4 saat beklenip öyle işlem yapılır. Uygulanırken her kat zıt yönlerde sürüldüğü gibi don ve aşırı sıcak havalarda yapılmamalıdır.