Isonem M 36

 Isonem M 36

Su yalıtım malzemelerini doğru kullandığınızda etkili sonuçlar almanız mümkündür. 
 
Su yalıtım ürünlerinde yüksek performanslarıyla Isonem ürünleri dikkat çekmektedir. Farklı ihtiyaçlara cevap veren Isonem su yalıtım ürünlerinden Isonem M 36 suyu anında donduran şok tozu olarak bilinir. Suya temas ettiği anda suyu kesmektedir. Genellikle Isonem M 36 aktif su akıntılarında ve yüzeyde biriken suların kurutulmasında kullanım için elverişlidir. Yüksek genleşme niteliğine sahip olan ısonem büzülme yapmaz. Demire herhangi bir hasar vermez ve klor içermemektedir.
 
 
Basınçlı gelen suların durdurulması gerektiğinde, çimento esaslı izolasyondan önce su sızıntılarının kesilmesi  istendiğinde ve yüzeylerin kurutulmasında kullanıma oldukça elverişlidir. Isonem M 36 yüzeye uygulanmadan önce yüzeyin nemli ve temiz olmasında dikkat edilmelidir. Uygulama şekli olarak da toz halde uygulanması gerekmektedir. İşlem sırasında mutlaka eldiven takılması gerekir. Çünkü su sızıntısı olan yere tek hamlede malzeme elle bastırılır. Kuru bir fırça yardımıyla yüzeyin üzeri temizlenir ve 3 kat uygulanarak kalıcı bir izolasyon yapılır.
 
Isonem M 36 karışımını yoğurulabilir hale getirdikten sonra kullanımı uygundur. Isonem M 36 su yalıtım ürünü açılmadan kuru ve serin bir yerde 12 ay bekletilebilir.