Isonem MD 27

 Isonem MD 27

Yalıtım gereken yüzeylerde gerekli ürünler kullanılırken kaliteli ve dayanıklı olmasına dikkat edilmelidir. Isonem MD 27 çimento ve akrilik bağlayıcılı ve yarı elastik su yalıtım ürünü olarak yer alır. Beton ve tuğla üzerinde uygulandığında yeni yüzey özelliği kazandırdığı için su geçirmeyen bir kaplama olarak karşımıza çıkıyor. Isonem MD 27’nin 7 bar basınca dayanıklılığı bulunmaktadır. Yarı elastik özelliği sayesinde nefes alır, karbondioksitten ve güneşten etkilenmez. Ayrıca Isonem MD 27 ekolojik olduğu için insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmaz. 
 
 
Isonem MD 27 eski ve harap olmuş yüzeylerin yeni bir yüzeye kavuşturulmasında oldukça etkili bir çözümdür. Deniz suyuna maruz kalmış temel ve duvarlarda, su depolarında, bodrumlarda, ıslak ortamlarda, korumaya ihtiyaç olan yerlerde ve denize yakın beton iskelelerinde daha iyi verim alınması için kullanılır. 
 
Isonem MD 27 deniz suyunun yıpratıcı etkisinden yüzeyleri korumaktadır. Deniz suyuna karşı oldukça dayanıklı olan Isonem uygulanmadan önce yüzeylerin yosundan ve kirden temizlenmesi gerekmektedir. Isonem MD 27 beyaz ve gri renklerde bulunur. Ayrıca 4 saat ara ile yüzeye uygulanır.