Isonem MS 20

 Isonem MS 20

Çünkü belli bir zamandan sonra dış etkenler ve iç yapıdaki tahribattan dolayı aşınmalar, rutubetlenmeler meydana gelir. Oluşan rutubet duvarlara işleyerek olumsuz  bir yaşam alanı oluşturur. Bu nedenle rutubet ve nem oluşumunu önlemek adına Isonem Ms 20 kullanmanız en etkili çözümü sağlayacaktır.
 
Rutubetli ve tuzdan zarara uğramış duvarların ıslahı için üretilmiş özel sıva olan Isonem Ms 20, suyun rutubet izi yapmadan hızla buharlaşmasını sağlar. Duvarlar genel olarak yağışlarla birlikte çeşitli tuzlarla yüklü suları çekerler.  Su buharlaşarak uçtuktan sonra geride suyun rutubet izi ve topraktan çekilen tuz kalır. Bu tuzlar da zamanla duvara işleyip rutubetle temasa geçtiğinde yüzeydeki boyayı sıvayı patlatarak duvardan dışarı çıkarır.  Isonem MS 20 sayesinde bu durumdan kolaylıkla çözüme ulaştırılabilir. 
 
Isonem Ms 20’nin kullanım alanlarında banyo, mutfak, bodrum gibi rutubetli duvarlarda, toprakla temas halinde olan duvarlarda ve her türlü boya kabarmalarında uygulanabilir. Isonem uygulanmadan önce yüzey eski sıvalardan kazınmalıdır ve çatlak, boşluklar harçla doldurulmalıdır. Isonem Ms 20 uygulanması 2 kat yapılır. İlk kat çekildikten sonra 24 saat sonra 2 cm kalınlıkta perdahlama yapılmalıdır. Eğer boya yapılacaksa da 14 gün beklenmelidir.