Isonem MS 80

 Isonem MS 80

Isonem MS 80 uygulandığı cephede görüntü ve doku bozulmadan doğal bir görünüm oluşturur. Ayrıca dalgalanma oluşumunu da engeller. Uygulanan yüzeyde film tabakası oluşturmadığından yapıların nefes almasını sağlar. Binanızın doğal görüntüsünü bozmayan Isonem MS 80 uygulandığı alanda kararma ve kabartma yapmayacaktır. Alkali kullanımı çok yüksek olduğu için yapılarda kolaylıkla kullanılabilir.
 
Isonem MS 80 malzemesi binanızda ıslanmayı önlediği için yapıların ısı yalıtım değerinin azalmasını önler.  Yağmurun aşındırıcı etkilerinden meydana gelecek hasarı önler.  Dış cephe boyalarının altında kullanıldığında binaların ömrünü uzatır.  Isonem MS 80 şeffaf renktedir. Yapıların uzun ömürlü olmalarını sağlar ve her bütçeye uygundur; ekonomiktir.  Doğal görünüm verdiği için yapınızda herhangi bir görüntü bozukluğuna yol açmaz.
 
Isonem MS 80’ni yağmurdan oluşan kirlenme, kararma ve renk bozukluklarını gidermek amacıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca yosun ve mantar gibi yapınıza zarar verecek oluşumları da engelleyebilirsiniz