Isonem SB Süper Bileşen

 Isonem SB Süper Bileşen

Su yalıtım ürünlerini yapınızda ya da herhangi bir yüzeyde kullanacaksanız en iyi sonuç alacağınız ürünleri kullanmanız gerekmektedir. 
 
Çünkü kullanılan malzeme kaliteli işlerin ortaya çıkmasını sağlar. Mükemmel su direnci  ve UV direncine sahip olan Isonem SB Süper Bileşen oldukça dayanıklı yalıtım kaplamasıdır. Yalıtım malzemelerinde görülen aşınmda yapısı gereği Isonem SB Süper Bileşen’de olmaz. Kimyasal direnci çok yüksek olduğu için istenildiği takdirde üzerinde her türlü kaplama yapılabilmektedir. 
 
Isonem SB Süper Bileşen malzemesi  kırmızı, sarı, kahve, siyah, yeşil, mavi ve gri renklerde temin edilebilir ve ekonomik olmasından dolayı tercih edilmektedir.  Sb Süper Bileşen’i asfalt yollarda, ıslak hacim izolasyonlarında, otoparklarda, beton teras ve çatı izolasyonlarında kullanıma oldukça uygundur.
 
Uzun ömürlü olduğu için insan sağlığını tehdit etmez. Isonem SB Süper Bileşen’i yüzeylere uygulamadan önce yüzey iyice temizlenmelidir. 5 dakika karıştırma işleminden sonra yüzeye fırça ya a rulo yardımıyla sürülebilir.