Isonem Stone Polish

 Isonem Stone Polish

Taş yüzeylerin parlaklığını sağlamak ve yeterli korunması için Isonem Stone Polish kullanılmaktadır. 
 
Stone Polish taş yüzeylere nüfuz ederek tek komponentli bir yapıdadır ve şeffaf renktedir. Isonem Stone Polish asla yüzeydeki estetik görüntüde herhangi bir bozulma yapmaz. Diğer yandan su, asit gibi sıvı ve zararlı kimyasallardan etkilenmediği gibi sızdırmazlık özelliğine de sahiptir.
 
Isonem Stone Polish su yalıtım ürünü daha çok tarihi eser koruması ve restorasyon işlerinde uygulanmaktadır. Bu tür işlerde kullanılmasının nedeni ise şeffaf yapısının dokuları ve  sıvaları güneş ışığına karşı koruyor olmasıdır. Aşınma ve tozlanmayı önleyici yapısı sayesinde özellikle desenli yüzeyleri korumada etkili olan Isonem Stone Polish;  dış cephe, bahçe duvarları ve şömine gibi yapıların parlaklığını sağlamada ve korumada kullanılır.
 
Isonem Stone Polish malzemesinin kullanımı sırasında uygulanacak yüzey kesinlikle su, toz vb maddelerden arındırılmalıdır. Nemli ve boyalı yüzeylerde kullanılmamalıdır. Isonem Stone Polish nüfuz eden bir yapıya sahip olduğundan yabancı madde bulunan yüzeylerde işe yaramayabilir ya da çeşitli sorunlarla karşılaşılabilir. Eğer birden fazla aynı yüzeye kat halinde uygulanacaksa 10 ila 30 dakika arası kuruma süresi verilmeli ve 2 işlem bu beklemeden süresinden sonra uygulanmalıdır. Uygulama ise kıl fırça ya da rulo fırça ile yapılabilir.